Perkhidmatan Rawatan Bekam Untuk Lelaki dan Wanita di Kuala Lumpur

Jenis-jenis Batuk..

Punca utama batuk umumnya ialah keradangan saluran pernafasan atas. Kerap kali berpunca daripada jangkitan virus atau peningkatan pengeluaran mukus kerana selsema. Apabila merebak ke bahagian pernafasan bawah, ia akan menyebabkan batuk.

Batuk boleh dibahagikan kepada dua, iaitu batuk produktif dan batuk tidak produktif. Batuk produktif menghasilkan mukus yang mungkin sudah kering di belakang tekak yang datang daripada sinus atau mungkin paru-paru.

Batuk tidak produktif selalunya batuk yang kering dan tidak menghasilkan mukus. Batuk jenis ini terjadi kerana jangkitan virus, alahan, penggunaan alat kawalan tekanan darah tinggi atau jantung atau lelah.

Jika batuk berpanjangan juga merupakan salah satu petanda racun santau.Segeralah berjumpa doktor dan perawat islam jika batuk anda berlarutan dan tidak sembuh-sembuh.Jangan pandang ringan gejala batuk

Daftar Untuk Mendapat Update


>Update terus ke email anda
>Maklumat Terkini Bekam KL
>Info promosi dan diskaun
>Berita SemasaMasukkan email di sini

About bekam

Saya adalah pembekam wanita dan telah menjalankan pengubatan bekam selama 2 tahun.mempelajari kaedah pengubatan bekam dari Dr Ibrahim di AlJAWAD cheras.Dahulu saya pernah mengalami masalah penyakit sihir dan sengugut yang teruk.Alhamdulillah dengan mengamalkan rawatan bekam yang konsisten kini saya sihat dan ingin membantu anda yang mengalami penyakit-penyakit .

Speak Your Mind

*